Smeltlimfilm har følgende fordeler når det gjelder miljøvern

Påføring av smeltelimfilm:

Sko Materiale LamineringKlærSømløs

1.Ingen organiske løsemidler: Smeltende limfilm er giftfri og luktfri, inneholder ikke organiske løsemidler, frigjør ikke skadelige gasser under bruk, er ufarlig for miljøet og menneskers helse, og oppfyller miljøvernstandarder.

2. Redusere avfall: Mindre avfall genereres under produksjon og bruk, noe som effektivt reduserer avfallsgenerering og reduserer presset på miljøet.

3. Resirkulerbar:EVA smeltelimfilmkan resirkuleres og reprosesseres, noe som reduserer mengden søppeltømming og miljøforurensning.

4. Lave utslipp av flyktige organiske forbindelser (VOC): VOC som frigjøres under herdeprosessen er lav, noe som bidrar til å forbedre inneluftkvaliteten og redusere skade på miljøet og menneskers helse.

5.Energisparing og forbruksreduksjon: Energiforbruket under produksjonsprosessen er lavt, og temperaturen som kreves under bruksprosessen er også lav, noe som bidrar til energisparing.

6. Effektiv og energibesparende produksjonsprosess: Oppvarmings-, belegnings- og herdeprosessen til smeltelimfilmen er enkel og effektiv, og liming oppnås raskt, noe som forbedrer produksjonseffektiviteten og sparer energi.

7. Med disse miljøvennlige egenskapene er smeltelimfilmer mye brukt i emballasje, tekstiler, elektronikk, biler, konstruksjon og andre industrier.
Med utviklingen av teknologi og forbedring av miljøbevissthet, vil bruksområdene og markedsetterspørselen fortsette å vokse.

Smeltende limfilm

Innleggstid: 22. august 2024